h

Nieuws van de afdeling

20 juli 2020

SPicknick

Foto: SP

Afgelopen zaterdag sloten we het politieke jaar af met een SPicknick in het park Warande in Helmond.

Lees verder
24 juni 2020

Geen huurverhoging! Actieweek

Foto: SP

"Ik kan de huurverhoging gewoon niet meer betalen. Door hoge zorgkosten en alleen AOW heb ik de laatste jaren zoveel laten vallen. Niks leuks kan meer. Ik weet echt niet waar ik nu nog op moet bezuinigen."

Lees verder
22 juni 2020

Nee tegen huurverhoging!

Foto: René Blok

Vandaag hebben we bij Woonpartners in Helmond een bloemlezing aangeboden van alle reacties die we van huurders hebben ontvangen.

Lees verder
19 juni 2020

0% is genoeg! Doet u mee?

Een aantal maanden zijn we nu bezig met de acties om de huurverhoging tegen te houden. Zeker nu veel mensen hun baan verloren en veel anderen hun lasten zien stijgen is een huurverhoging ongepast!

Lees verder
11 juni 2020

Interpellatiedebat Sport- en beleefcampus De Braak

Foto: MoederscheimMoonen Architects + FaulknerBrowns Architects + CULD

In februari werden wij geconfronteerd met het feit dat Helmond Sport het voorlopige ontwerp van de Sport- en beleefcampus niet kon ondertekenen. Dat riep destijds bij ons vele vragen op. https://helmond.sp.nl/nieuws/2020/02/Waarom-Helmond-Sport-haar-verantwoo....

Lees verder
26 mei 2020

Helmond is Voor 14!

Foto: Rene Blok

Ergens in december kwam Kim Baudewijns (FNV) met ons praten over Voor 14! Het minimumloon moet in Nederland een inhaalslag maken want het loopt fors achter bij de ooit ingestelde 60% van het mediaaninkomen. Natuurlijk sloten we ons als SP-ers graag aan bij de actiegroep.

Lees verder

Pagina's

U bent hier