h

Over het bestuur

Hieronder vindt u onze bestuursleden. 

Foto: SP

Groepsfoto:

Foto: SP

Irma Koopman

Voorzitter

06 45602579

Jade de Mol

Organisatie Secretaris

0681465193

Vanaf groep 4 woon ik in Helmond en heb in Helmond op school gezeten. Mijn Havo diploma heb ik gehaald op het Jan van Brabant college in de Molenstraat. Het eerste stukje van mijn leven in Helmond heb ik doorgebracht in Dierdonk om later te verhuizen naar Helmond-Noord vlakbij de Leonarduskerk. Als Secretaris van SP Helmond maak ik mij hard voor zichtbaarheid van onze afdeling zodat mensen weten dat de SP er altijd is voor de mensen. Samen met de rest van onze leden wil ik toewerken naar een samenleving waarin iedereen een fijn leven heeft, toegang heeft tot goed onderwijs, goede zorg en zijn recht kan halen. Het bestrijden van elke vorm van discriminatie is voor mij een persoonlijk strijdpunt.

Els Lemmen

Penningmeester

06 12230141

Geboren en getogen Helmondse, die door haar ouders is opgevoed met sociale waarden en het opkomen voor gerechtigheid. Mijn bestuurscarrière is begonnen in Vlaardingen, waar ik 7 jaar gewoond heb en waar mijn kinderen geboren zijn. Daar zat ik in het bestuur van de peuterzaal. Terug in Helmond was ik secretaris bij Wijkhuis de Lier en de Voedselbank en nu dus penningmeester bij de SP. Maar goed dat ik naast mijn mangement assistent diploma ooit mijn boekhouddiploma gehaald heb. Omdat ik meer wil bijdragen dan alleen de financiën gezond te houden, ga ik regelmatig mee met acties. Wanneer mensen een beter leven krijgen door onze acties ben ik een blij mens.

Ger Klaus

Bestuurslid

0492 554535

SP-lid geworden in 1973 net na de oprichting. Binnen de SP vele fucties bekleed en jarenlang ook voor de SP in de Helmondse gemeenteraad gezeten.Nu nog steeds in het afdelingsbestuur. Verder enthousiast imker en sinds kort ook voorzitter van de Helmondse Imkervereniging. Lid van Natuurplatform Helmond en mede organisator van de jaarlijkse Helmondse Natuurmarkt. Fervent wandelaar, met name in de Helmondse natuur en daarvoor ook een website gemaakt www.slbh.nl

Irma Timmermans

Bestuurslid

Na mijn studie ben ik samen gaan wonen in Helmond. Eerst in het Haagje en nu wonen we al jaren in Rijpelberg met onze kinderen. Na jaren alleen lid, ben ik sinds 2022 bestuurslid van de SP Helmond. Voor mij is de SP zorgen voor een eerlijke verdeling van onze gezamenlijke welvaart. Mijn persoonlijke strijdpunt is dat geen enkel kind in armoede hoeft op te groeien. Naast de SP ben ik actief in het volleybal en loop ik hard.

Hans van Gemert

Bestuurslid

06 55058879

U bent hier