h

De eerste zes

De eerste zes kandidaten van de SP-kieslijst. Boven v.l.n.r. Nathalie van der Zanden, Hans Verbakel, Ceciel Verlijsdonk en onder Erik de Vries, Danny Leppink en Ad Spruijt.

Nathalie van der Zanden is sinds 2006 raadslid en staat op plek 2 van de kieslijst. Nathalie woont in Brouwhuis en is 43 jaar. Ze houdt zich vooral bezig met het sociaal beleid. Denk aan armoedebeleid en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Hans Verbakel is sinds 1994 raadslid en staat op plek 6 van de kieslijst. Hij woont in Helmond Noord, is 53 jaar en houdt zich bezig met volkshuisvesting en ruimtelijke ordening.

Ceciel Verlijsdonk is nieuw op de SP-kieslijst. Ceciel woont in Brouwhuis, is docente muziek, geschiedenis en leefstijl en staat op plek 5.

Erik de Vries (30 jaar) is onze lijsttrekker en staat op plek 1. Hij woont in Brouwhuis en is medewerker van SP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak. Hij is sinds 2006 gemeenteraadslid.

Danny Leppink (34 jaar) ondersteunt de huidige raadsfractie. Ze is burger-commissielid. Danny woont in Rijpelberg en staat op plek 4.

Ad Spruijt is sinds 2000 raadslid. Hij woont in Helmond Noord, is 38 jaar en staat op plek 3. Ad doet vooral de onderwerpen sport en cultuur.

8 februari 2010

U bent hier