h

Ed Islaratoeboen


"Het was wel even een omslag voor mij, maar zeker ook voor mijn vrouw Jeannette en onze twee kinderen. Inmiddels ruim 26 jaar later hebben we drie kinderen en zijn we trotse grootouders van vier geweldige kleinkinderen. Voor onze kinderen, kleinkinderen en in de laatste plaats ook voor ons zelf besef ik mij dat verhuizen naar dit deel van Nederland geen verkeerde keuze is geweest en voel me dan ook als een vis in het water.

Na jaren een SP-stemmer te zijn, zowel landelijk als lokaal, heb ik mijzelf steeds vaker afgevraagd wat ik meer kan doen als bijdrage aan onze mooie partij en onze stad Helmond. Met name ook de wijk waar ik al zolang met zoveel plezier woon en wat mijn inzet kan zijn om dit te gaan bewerkstelligen. Voor mij is daar maar één antwoord op en dat is; actief meedoen met mijn partij de SP in Helmond.

Je kunt dan op de bank blijven zitten en de beste stuurman aan de bekende wal blijven, maar dat zit niet in mij, daar los je niks mee op en krijg je zeker niks gedaan. Handen uit de mouwen en actief meedoen is dan de enige optie. Samen voor elkaar!"

U bent hier