h

SP-raadslid Miranda Lintermans neemt afscheid

14 december 1999

SP-raadslid Miranda Lintermans neemt afscheid

Miranda Lintermans neemt afscheid als raadslid van de Helmondse SP. Vanwege haar werk bij de Sociale Verzekeringsbank moet ze verhuizen naar Amersfoort.

'In Helmond raadslid zijn maar in Amersfoort wonen, dat is niet te combineren maar het is ook niet toegestaan', legt Miranda uit. 'Je bent verplicht om te wonen in de gemeente waar je raadslid bent.' Ze is bijna zes jaar raadslid geweest, sinds de verkiezingen van 1994. Maar ook daarvoor al prijkt Miranda (26) als 'bijna-jongste' kandidaat van het land op de kieslijst van de Helmondse SP. Naast het raadswerk neemt Miranda steeds deel aan andere SP-activiteiten. Zo is ze verantwoordelijk voor de Hulpdienst en het wekelijks spreekuur, plus is ze een periode afdelingsvoorzitter geweest. Miranda wordt in de raad opgevolgd door Ad Spruyt. Ad staat vijfde op de SP-kieslijst en is momenteel burgercommissielid. Deze functie komt nu vrij en zal worden opgevuld door Kees Baggermans, zesde op de SP-kieslijst. Het afdelingsbestuur wenst Miranda vanaf deze plek veel succes voor de toekomst!
1999-12-14

 

U bent hier