h

SP-werkgroep Gemert-Bakel presenteert zich op Gimmert Mert

9 september 2007

SP-werkgroep Gemert-Bakel presenteert zich op Gimmert Mert

Vandaag op Gimmert Mert presenteerde de SP-werkgroep Gemert-Bakel zich aan het publiek. Met twee handtekeningenacties, over het kasteel in Gemert en over de thuiszorg, en met de SoepExpres.

De SP telt in Gemert-Bakel zestig leden en bij provinciale en landelijke verkiezingen scoort de partij er erg goed. Met 20,3% van de stemmen was de SP de tweede partij bij de Kamerverkiezingen vorig jaar.

Na de Kamerverkiezingen vorig jaar stak een aantal leden de koppen bij elkaar. Het leidde tot de vorming van een werkgroep. Onlangs heeft de werkgroep de leden geïnformeerd. En vandaag was dan de presentatie aan het publiek.

Een werkgroep is een eerste stap richting afdeling. Tot die tijd blijft ze vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Helmond. De werkgroep wil in de komende periode het initiatief verder uitbouwen.

2007-09-09

 

 

U bent hier