h

Veel zorgen over eurocrisis

26 november 2011

Veel zorgen over eurocrisis

Locatie: het Annatheater
Aanwezig: 45 belangstellenden
Onderwerp: de eurocrisis
Spreker: SP-kamerlid Ewout Irrgang

Na vertoning van het filmpje "Europa in 15 minuten" steekt SP-kamerlid Ewout Irrgang van wal. Hij geeft zijn visie op de eurocrisis en gaat in op de oplossingen van rechts en van links in het bijzonder van de SP.

Onderdeel daarvan is in ieder geval het saneren van de schuld van Griekenland. "Een land in diepe schuld geef je geen nieuwe creditcard." Echt makkelijke kost is het niet. Dat blijkt wel want de avond wordt tot tien uur moeiteloos gevuld met vragen van het publiek. Uit de vragen spreekt de nodige bezorgdheid. Ewout Irrgang: "Ik ben optimistisch van karakter, maar op basis van een nuchtere analyse kan ik jullie bezorgdheid helaas niet wegnemen."

Europa in 15 minuten

"Een land in diepe schuld geef je geen nieuwe creditcard"

2011-11-26

U bent hier