h

Informatie-avond in Horst over WMO/thuiszorg met kamerlid Renske Leijten (SP)

9 februari 2013

Informatie-avond in Horst over WMO/thuiszorg met kamerlid Renske Leijten (SP)

Maandag 18 februari organiseert de Werkgroep Wmo Horst aan de Maas een informatieavond over de plannen van de regering met de Awbz, Wmo en PGB.

Renske Leijten, lid van de SP-fractie in de Tweede Kamer, gaat in op de dramatische bezuinigingsplannen van de regering en gaat vervolgens in discussie met Raoul Bakkes, directeur Verpleging en Verzorging Proteion Thuiszorg, Twan Jansen, wethouder gemeente Venray en Lyan Peppelenbroek, PGB-ambassadrice voor de gemeente Horst aan de Maas. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadszaal in het gemeentehuis van Horst aan de Maas.

- Renske Leijten over thuiszorg, dagbesteding en mantelzorg (radio-interview)

2013-02-09

U bent hier