h

Erik de Vries gekozen als lijsttrekker

7 november 2013

Erik de Vries gekozen als lijsttrekker

De ledenvergadering van de Helmondse SP heeft haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 vastgesteld.

Erik de Vries (34, Brouwhuis) is opnieuw gekozen als lijsttrekker. Hij was dit ook al bij de twee vorige verkiezingen. Sinds 2006 is hij fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad. In het dagelijks leven werkt hij als fractiemedewerker voor de SP in de Tweede Kamer, met als aandachtsgebieden Bestuur en Veiligheid.

De overige zittende raadsleden gaan ook door. Nathalie van der Zanden (47, Brouwhuis) staat op plek 2. Ook zij zit sinds 2006 in de raad. Ad Spruijt (42, Helmond Noord) neemt plek 3 in. Hij zit sinds 2000 in de raad en is daarmee het langst zittende raadslid van de SP.

Ook de burgercommissieleden hebben een plek op de lijst gekregen. Mieke Meulendijks (28, Binnenstad) staat op plek 4 van de lijst, Harrie Schijvens (49, Binnenstad) op plek 5.

Behalve de kandidatenlijst heeft de ledenvergadering ook het verkiezingsprogramma vastgesteld.

- kandidatenlijst (pdf-bestand)

U bent hier