h

RON MEYER BEZOEKT HELMOND

30 maart 2016

RON MEYER BEZOEKT HELMOND

Foto: SP

Vandaag komt Ron Meyer, de partijvoorzitter van de SP, op bezoek in Helmond. Hij komt kennis maken met de Helmondse SP afdeling. Op 28 november 2015 werd hij op het partijcongres door de leden verkozen als nieuwe voorzitter. Hij volgde daarmee Jan Marijnissen op, die na 28 jaar voorzitterschap een stap terug deed.

Op uitnodiging van de SP Helmond komt Ron Meyer nader kennis maken met het bestuur van de afdeling, de fractie en de wethouders. Het blijft echter niet bij een kennismaking met de afdeling alleen. Ron Meyer brengt ook een bezoek aan de Leonardusbuurt, waar hij bijgepraat zal worden over enkele projecten in die wijk, zoals het onlangs opgestelde wijkontwikkelprogramma, de aanpak ‘achter de voordeur’ en het Vliegertapijt.

Hans Verbakel, raadslid en afdelingsvoorzitter voor de SP in Helmond: ‘We willen natuurlijk niet alleen in ons kantoor zitten: we willen vooral ook laten zien wat er in Helmond allemaal gebeurd! De Leonardusbuurt krijgt de komende jaren een flinke opknapbeurt. Daar pleiten wij als SP al jaren voor en we zijn blij dat daar nu, samen met woningbouwvereniging Volksbelang en andere maatschappelijke partners in de stad, stevig werk van wordt gemaakt.’

Ron Meyer wordt, samen met een delegatie Helmondse SP’ers, om 19.00 uur ontvangen bij het Vliegertapijt, Bij de Populieren 1.

U bent hier