h

Lonneke Maráczi wordt nieuwe fractievoorzitter SP Helmond

9 mei 2016

Lonneke Maráczi wordt nieuwe fractievoorzitter SP Helmond

Foto: SP
Vanaf vandaag neemt Lonneke Maráczi de taken als fractievoorzitter over van Mieke Meulendijks.

Mieke Meulendijks: "Toen ik twee jaar geleden aan deze taak begon wist ik dat de combinatie van fractievoorzitter naast mijn betaalde baan en gezin een uitdaging zou worden. Inmiddels merk ik bij mijn zoontje van 4 en dochtertje van 2 dat het veel vraagt, soms te veel. Daarom heb ik in goed overleg met mijn fractie besloten de rol van fractievoorzitter beschikbaar te stellen. Zodat ik meer aandacht aan het thuisfront kan geven."

Lonneke Maráczi werd in de raad gekozen in 2014 tegelijk met Mieke Meulendijks. Ze heeft er zin in om deze rol uit te gaan oefenen. Lonneke Maraczi: "Mieke blijft gewoon lid van de fractie en actief voor de afdeling."

U bent hier