h

SP-kamerlid Sadet Karabulut op werkbezoek in Helmond

3 mei 2016

SP-kamerlid Sadet Karabulut op werkbezoek in Helmond

Foto: SP

SP-kamerlid Sadet Karabulut en haar medewerker Hans Boerwinkel waren vandaag op werkbezoek in Helmond. Ze bezochten de voedselbank van de stichting Hart voor Minima en spraken met medewerkers van het project ‘achter de voordeur’ in de Leonardusbuurt.

De stichting Hart voor Minima runt een eigen particuliere voedselbank. Het kamerlid sprak met de initiatiefnemers Miranda en Patrick Verkoelen en enkele klanten. ‘Achter de voordeur’ in de Leonardusbuurt is een project van de LEVgroep. Agnes de Veth en Ronald van der Wegen en een buurtbewoonster gaven een toelichting met daarna een bezoekje aan de Leonardusbuurt.

Sadet Karabulut pleit voor een deltaplan tegen armoede en schulden. Volgens haar schieten de plannen van verantwoordelijk staatssecretaris Klijnsma tekort. De werkbezoeken dienen om te leren van projecten en initiatieven die zich inzetten in de strijd tegen armoede.

Foto: SP-kamerlid Sadet Karabulut en SP-raadslid Lonneke Maráczi bij wijkhuis de Fonkel

U bent hier