h

6 maart avond over Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico

26 februari 2017

6 maart avond over Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico

U bent welkom op maandag 6 maart in wijkhuis de Brem voor een avond over het Nationaal Zorgfonds. Met Tweede Kamerlid en voormalig huisarts Henk van Gerven, met Marian van Engelenburg (Thuiszorg Savant), Erik Bakker (Leger des Heils), Gertjan Hooijman (Apotheker) en wethouder Nathalie van der Zanden. Zij vertellen over hun ervaringen met de zorg. Zaal open om 19.30 uur.

Stoppen met het eigen risico, de zorgverzekeraars afschaffen en een einde aan onnodige  bureaucratie en geldverslindende concurrentie in het belang van goede zorg voor iedereen. Dat is wat de initiatiefnemers willen bereiken met het Nationaal Zorgfonds. Het initiatief kan rekenen op brede steun. Ruim 252.000 mensen steunen het. Op zaterdag 18 februari demonstreerden maar liefst 10.000 mensen in Den Haag voor invoering van het Nationaal Zorgfonds.

In Helmond is een groep vrijwilligers al enkele maanden bezig om steun voor het Nationaal Zorgfonds te verkrijgen. Veel mensen reageren enthousiast. Daarom wordt er op 6 maart in Wijkhuis de Brem (Rijpelplein 1, Helmond) een openbare informatieavond gehouden voor alle geïnteresseerden.

Henk van Gerven is Tweede Kamerlid namens de SP, één van de initiatiefnemers van het Nationaal Zorgfonds. Marian van Engelenburg (directrice Thuiszorg bij Savant), Erik Bakker (Leger des Heils), Gertjan Hooijmans (apotheker) en wethouder Nathalie van der Zanden hebben ieder vanuit hun eigen achtergrond te maken met de zorg en vertellen over hun ervaringen. U bent van harte welkom.

U bent hier