h

Nieuwjaarsborrel in Gaviolizaal

5 februari 2019

Nieuwjaarsborrel in Gaviolizaal

Foto: SP

Voor de nieuwjaarsborrel was de SP deze keer te gast in de Gaviolizaal.

Eerst was er een warm welkom door afdelingsvoorzitter Irma Koopman. Vervolgens werd door enkele bestuursleden iets vertelt over de historie van de unieke collectie orgels die de Gaviolizaal herbergt en over de werking van deze bijzondere instrumenten. SP-wethouder Erik de Vries liet zijn licht schijnen op de politieke stand van zaken waarna er uitgebreid gelegenheid was om de orgels en accordeons eens goed te bekijken of om, onder het genot van een hapje en een drankje, bij te praten met fractie, bestuur en wethouder. Kortom: goede opkomst, gezellige bijeenkomst en hopelijk een heel goed jaar voor u en voor SP Helmond.

Foto: SP

U bent hier