h

De buurt in

10 juni 2019

De buurt in

Zoals u van de SP gewend bent gaan wij regelmatig een wijk in. We gaan dan met een groep en bellen bij mensen aan om ze te vragen hoe het in de wijk is, of er iets speelt. Als er iets speelt, hoe kunnen we helpen?

Het gezelligst is het natuurlijk om dat met een flinke groep te doen. Vele handen maken immers licht werk. Mensen uit de wijk die meelopen werkt natuurlijk nog beter, die weten immers het beste hoe het zit in die wijk.

We gaan iedere derde donderdag van de maand, dus 20 juni en 18 juli gaan we weer.

Wilt u eens mee? Wilt u dat we in uw wijk komen? Wilt u eens kijken of er iets anders is wat u voor de SP kunt doen? Wilt u meedoen aan een scholing? Bel of email mij vooral! 
(helmond@sp.nl of 06-456 02 579)

Reactie toevoegen

U bent hier