h

Kennedymars 2019

7 juli 2019

Kennedymars 2019

Foto: SP

Het was weer een prachtig feest! De Kennedymars 2019 kwam langs ons kantoor. Dus we vonden dat we de wandelaars weer moesten steunen, toejuichen, helpen en verwennen.

Er waren 1850 deelnemers. De route is 80 kilometer lang, ons kantoor was op 28,5 km. Rond half elf hield het op met regenen en hebben we razendsnel de tafels en stoelen buiten gezet.

Foto: SP

De eerste wandelaars kwamen al rond 11 uur. Wij stonden er klaar voor!
We hebben uitgedeeld: 10 kg snoeptomaatjes, 15 pakken Tuc, 3 zakken zoute chips, 11 kannen koffie en twee kannen thee, 6 pakken zoute stokjes, 3 zakken chocoladereepjes en heel veel water!

De wandelaars lieten het zich smaken. Er werd niet over ons gezeken, maar wel bij ons ;-)
Even een pauze moment voor wandelaars die waren begonnen in de regen, ze konden bij ons even zitten, hun sokken wisselen en naar het toilet. Zelfs het kersverse bruidspaartje dat meeliep, met sluier!

Foto: SP

Alle koffie werd vers gezet!

Leuke reacties: "Ik stem wel altijd VVD, maar mag ik toch even naar het toilet?" Natuurlijk mocht dat. En we hadden speciaal voor hen ook zuurtjes ;-)
"Koffie! Heb ik me daarvoor nou de blaren gelopen? Doe maar een bakkie dan!"
Foto: SP
Uiteindelijk hebben we zelfs de mannen van de bezemwagen voorzien van koffie. Het was een fantastisch, gezellige, inspirerende avond! Ook wij hebben er van genoten!

Geweldig gedaan wandelaars! En graag tot volgend jaar!

Reactie toevoegen

U bent hier