h

G A S

2 november 2019

G A S

Foto: SP

Wat hebben een boer, een zorgverlener en een leraar gemeen? Zij zijn in actie want zij zien een overheid die er niet voor hen is, die niet aan hún kant staat. Zij delen de terechte verontwaardiging dat zij niet het eerlijke deel van de welvaart krijgen. Maar ze hebben meer gemeen: als ze samen opstaan is echte verandering mogelijk.

Toneelgroep Jan Vos heeft een prachtige voorstelling gemaakt met de naam GAS, over de gaswinning in Groningen. Want als er een plek in Nederland is waar mensen keihard ervaren dat de overheid niet aan hun kant staat, dan is het wel in Groningen. Deze voorstelling, die van NRC Handelsblad een recensie met maar liefst vijf sterren kreeg en nu door het hele land te zien is, komt op onze uitnodiging naar Amersfoort. En u als SP lid, kunt erbij zijn!
Op 17 november voor slechts 12,50 euro. 
Als u nu lid wordt van de SP is een kaartje zelfs gratis.

Ik hoop u daar te zien! Bestel nu uw kaarten hier.

Wat: Voorstelling GAS
Waar: Theater Flint in Amersfoort
Wanneer: Zondag 17 november 2019, vanaf 14.00 uur bent u welkom voor koffie of thee.
De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur.
De voorstelling bevat 2 pauzes inclusief hapje en een drankje. 

Reactie toevoegen

U bent hier