h

GEEF DE KINDEREN EEN FIJNE KERST

17 december 2019

GEEF DE KINDEREN EEN FIJNE KERST

Foto: SP

Duizenden ouders zijn door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag. Vele ouders zitten nog diep in de schulden. De kinderen zijn de dupe, want zij groeien op in armoede, hebben te maken met huisuitzettingen en gescheiden ouders.

Nog steeds hebben al deze ouders geen duidelijkheid. Wéér brengen zij de feestdagen door zonder een cadeautje voor de kinderen, zonder een kerstdiner en zonder een uitje tijdens de vakantie.

Een groep ouders is daarom, met steun van de SP, een kerstactie begonnen. Wij proberen zoveel mogelijk slachtoffers van de toeslagenaffaire die naar ons komen dit jaar een fijne kerst te bezorgen. Helpt u ons mee met een donatie?
Iedereen kan doneren, u hoeft geen SPlid te zijn.

Ouders die onterecht beschuldigd zijn van fraude met kinderopvangtoeslag kunnen zich hier melden.

Wilt u een donatie doen namens een bedrijf of organisatie? Dan kunt u mailen naar kinderopvangtoeslag@sp.nl.

 

* Een groep ouders bekijkt alle aanmeldingen om te bepalen wie allemaal geholpen kan worden. De SP steunt hen met deze actie. De ouders proberen zoveel mogelijk andere ouders te helpen die ook gedupeerd zijn door de Belastingdienst vanwege onterechte beschuldigingen van fraude met kinderopvangtoeslag. ​Zij hopen hen een fijne kerst te kunnen bezorgen met een leuke verrassing. Voor vragen kunt u terecht bij kinderopvangtoeslag@sp.nl.​​

Reactie toevoegen

U bent hier