h

Samen vooruit!

17 december 2019

Samen vooruit!

Foto: SP

SP Helmond kijkt terug op een geslaagd congres.

Zaterdag was SP Helmond aanwezig op het 24ste congres van de SP in Nieuwegein. “Een zaal vol enthousiaste en betrokken SP’ers” merkte Hans van Gemert (fractievoorzitter van SP Helmond) op. Meer dan duizend mensen waren bijeengekomen om het congresstuk te bespreken en te vernemen dat Jannie Visscher met 64% van de stemmen de nieuwe partijvoorzitter wordt.

SP Helmond had de dag goed voorbereid met 2 uitgebreide ledenvergaderingen. 

Foto: SP

Veel mensen werden deze dag op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Zo kregen Bob Fosko (Zanger: o.a. verenigingslied: Een mens is meer) en Rosita van Gijlswijk (oud-penningmeester) de hoogste SP-onderscheiding: de Gouden Tomaat. Ook werd er natuurlijk afscheid genomen van Ron Meijer en Lieke Smits.

Voorzitter Irma Koopman was vanwege ziekte thuis maar volgde het geheel via de liveuitzending. Gelukkig waren er 10 andere deelnemers uit Helmond Wethouder Erik de Vries: “Het was vooral een gezellige en fijne dag met kameraden van binnen en buiten onze afdeling."

Mocht u het gemist hebben, bekijk het filmpje: https://www.facebook.com/128393027527/posts/10157734503907528/

Reactie toevoegen

U bent hier