h

Hulpdienst en bereikbaarheid

26 maart 2020

Hulpdienst en bereikbaarheid

Foto: SP

In ons land zijn veel mensen getroffen door het Coronavirus. Vooral zij die ziek zijn of een familielid of dierbare hebben verloren, maar ook iedereen die thuis zit, zich zorgen maakt en niet precies weet hoe het nu allemaal zit.

Bij vragen kunt u ons altijd telefonisch of via email bereiken. We zullen dan ons uiterste best doen u te helpen. Dat kan zijn door gewoon een praatje, om uw verhaal kwijt te kunnen, of een doorverwijzing of advies.

Bijeenkomsten zijn voorlopig tot 6 april niet toegestaan en we horen volgende week of deze termijn verlengd gaat worden. Zodra er een einddatum voor de quarantaine bekend is gaan we weer vergaderingen, openbare avonden, buurtenquetes en andere zaken plannen.

Reactie toevoegen

U bent hier