h

Zorg goed voor elkaar

18 maart 2020

Zorg goed voor elkaar

Foto: SP

Beste mensen,

De onzekerheid is voelbaar in onze samenleving. We zijn in gevecht met een onvoorspelbare tegenstander. Dat maakt veel van ons verdrietig en bang. Het is niet erg om bang te zijn. Dat zijn we bijna allemaal. We hoeven ons niet groot te houden. Maar we laten ons ook niet klein krijgen. Deze tijd vraagt om kwetsbare moed en georganiseerde solidariteit.

We weten niet wat er op ons afkomt. We maken ons zorgen om onze gezondheid, onze naasten en ons inkomen. We zorgen voor onze ouders en kinderen én we zijn trots op onze ouders en kinderen. Voor wat ze doen voor anderen. In de zorg, in de klas, in de supermarkt, in de schoonmaak, in onze veiligheid, op onze vrachtwagens en bij ons thuis.

Mensen zijn van nature vastberaden. Op de meeste donkere dagen bleken we op ons dapperst. Niet omdat we niet bang waren maar omdat we er voor elkaar moesten zijn. En dus waren. De strijd tegen onzekerheid gaat veel van ons vragen. Wij zullen altijd antwoorden met: SOLIDARITEIT.

De activiteiten van de SP Helmond zijn aangepast. We zitten absoluut niet stil, maar we plannen geen bijeenkomsten, we gaan niet verder met de buurtenquete en ook de nieuwe leden bezoeken we pas als de quarantaine weer voorbij is. We hopen dat dat snel is.

Wij wensen iedereen die op welke manier dan ook geraakt is of wordt door deze crisis veel sterkte en moed. Als onze partij en onze actieve leden iets kunnen betekenen dan staan we voor jullie klaar. Pas goed op elkaar. 

Met strijdbare groet,

SP Helmond

Reactie toevoegen

U bent hier