h

SPicknick

20 juli 2020

SPicknick

Foto: SP

Afgelopen zaterdag sloten we het politieke jaar af met een SPicknick in het park Warande in Helmond.

Onder het genot van een tas vol heerlijk eten en drinken (gemaakt door Petra) bespraken we het afgelopen jaar. Er gebeurden mooie dingen in de fractie, maar er vertrokken ook 2 raadsleden door verhuizing en gezondheid.

In de afdeling zijn we vooral druk bezig geweest met buurtacties in Rijpelberg, Mierlo-Hout en rondom buurtcentrum Geseldonk, de landelijke Voor 14 actie voor verhoging minimumloon en verschillende handtekeningenacties.

We kunnen daarbij altijd hulp gebruiken, graag zelfs! Daarom waren de nieuwe leden uitgenodigd en de mensen die graag wat willen doen. 

Verder hebben we, samen met afdelingscoach en scholingsmedewerker Mathijs,  de basisbeginselen van de SP besproken. Wat is dat nou eigenlijk, solidariteit, menselijke waardigheid en gelijkwaardigheid? En hoe pas je dat in Helmond toe?
Hoe kunnen we het beste lokaal actief zijn en wat kunnen we daarmee voor de mensen in Helmond en omliggende plaatsen betekenen?

Kortom een zeer gezellige en zinvolle middag

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier