h

Successen

12 februari 2021

Successen

Foto: SP

Succes na succes behaalden we de afgelopen weken. De afgelopen weken hebben we in het gebied van de afdeling Helmond al flyers bezorgd. Mocht u ons gemist hebben, ze staan hieronder. 

Ook deze week kan de SP belangrijke successen op haar conto schrijven. 

Foto: SP
 
Foto: SP

 
Zo gaat er eindelijk een parlementaire enquête komen naar de toeslagenaffaire en de fraudebestrijding door de overheid in zijn geheel. We zorgden ervoor, na veel acties en huurders organiseren, dat de huren van sociale huurwoningen dit jaar bevroren worden. En we hebben het partnerverlof weten uit te breiden naar 12 weken, zodat de zorg voor een kindje minder zwaar alleen op de schouders van de moeder terecht komt.
 

Foto: SP
 
Foto: SP

Foto: SP
 
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier