h

Helmond kwam over de brug! #Voor14

30 juni 2021

Helmond kwam over de brug! #Voor14

Strijden voor een minimumloon van 14 euro per uur voor iedereen op een mooie zonnige zaterdagmiddag.

Afbeelding met buiten, lucht, persoon Automatisch gegenereerde beschrijving
 

  Als eerste het spandoek bevestigen

   We zijn er klaar voor

             

 

 

 

 

 

 

 

 

Om precies 14.14uur, bij de overhandiging van het FNV rapport “Naar wie luistert de politiek?” spreekt ons SP lid Rosalie van Berkel vervangend wethouder Harrie van Dijk toe met haar verhaal “Understanding Society”

Link: Verhaal "Understanding Society"

Link: FNV "Naar wie luistert de politiek"

Wethouder Harrie van Dijk: “Dank je wel! Wethouder Erik de Vries was graag zelf aanwezig geweest om dit rapport in ontvangst te nemen. Maar net als wethouder de Vries vinden wij maar ook onze gemeenteraad dat eerlijk werk, ook eerlijk beloond moet worden! Wij zijn dan ook heel blij dat vakbonden hier aandacht voor vragen.”

Kom over de Regenboogbrug!

 

Reactie toevoegen

U bent hier