h

Woonopstand 17 oktober

9 oktober 2021

Woonopstand 17 oktober

Foto: SP

Iedereen zegt dat de wooncrisis aangepakt moet worden. Maar ondertussen wordt de woningnood alleen maar erger en de huizen duurder en slechter. Politici leverden onze volkshuisvesting over aan de markt, waardoor beleggers en huisjesmelkers maximaal winst maken op woningen. Het is tijd dat de politiek ingrijpt en weer gaat doen wat ze moet doen: het recht op een goed en betaalbaar huis voor mensen garanderen.

Dat krijgen wij niet alleen voor elkaar. We moeten samen van ons laten horen. Kom daarom ook naar de woonopstand op zondag 17 oktober om 14 uur aan het Afrikaanderplein in Rotterdam! Ben jij erbij? Laat het ons weten, dan houden we je op de hoogte van de informatie over de demonstratie. Ook rijden er gratis bussen. Hiervoor kun je je hieronder aanmelden. 

Er rijden in het totaal 10 bussen. Een aantal bussen heeft meerdere opstapplaatsen.
Kies hieronder met welke bus je graag mee wilt reizen.

  • Als een bus vol is en je je niet meer aan kan melden, neem dan contact op met het campagneteam (campagne@sp.nl). Dan zetten we je op de reservelijst!

Reactie toevoegen

U bent hier