h

Ga je mee?

27 november 2021

Ga je mee?

Foto: SP

Op zaterdag 19 februari 2022, in dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem, organiseren we een bijzonder feestelijke familiedag. Burgers’ Zoo opent de poorten voor maar liefst 2000 SP-leden met hun familie. Er is een mooi programma met bekenden als Emile Roemer, Agnes Kant en natuurlijk Lilian Marijnissen.

Gedurende de dag is de hele dierentuin vrij te bezoeken, kun je ondertussen speeddaten met SP-Kamerleden, zijn er volop activiteiten voor de kinderen én is er een unieke terugblik op bijna 50 jaar SP in Nederland. En samen trappen we de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op een spectaculaire wijze af! Kortom: een leuke dag en voor ieder wat wils.

Volwassenen betalen voor de hele dag, inclusief toegang tot de dierentuin, een speciale SP-prijs van 7,50 euro per persoon, en kinderen 5 euro. De eerste 300 enthousiaste mensen die een kaartje kopen met Vroege Vogel krijgen bovendien een speciaal Vroege Vogel Verrassingspakket.

BESTEL NU JE KAARTEN

Bij genoeg aanmeldingen vanuit Helmond gaan we samen het vervoer regelen. Geef aub door als je daarvan gebruik wil maken op helmond@sp.nl

We gaan er op dit moment vanuit dat onze familiedag op een veilige manier plaats kan vinden. Mocht het op 19 februari helaas toch niet door kunnen gaan in verband met de dan geldende coronamaatregelen, dan kunnen kaartjes uiteraard worden geretourneerd en wordt je aankoopbedrag teruggestort. Op dit moment geldt dat voor Burgers Zoo een coronatoegangsbewijs nodig is, wellicht in februari ook nog.

Reactie toevoegen

U bent hier