h

Strijd mee voor de AOW

25 januari 2022

Strijd mee voor de AOW

Foto: SP

Dit kabinet wil de stijging van het minimumloon loskoppelen van de AOW. Dat is asociaal!

Gepensioneerden hebben al jaren te maken met een AOW die nauwelijks omhooggaat en pensioenen die niet met de prijzen mee stijgen of zelfs worden gekort. Ondertussen blijven de prijzen van boodschappen, gas en aan de pomp jaar op jaar stijgen. Ouderen kunnen steeds minder kopen van hun enige inkomen: de AOW en een aanvullend pensioen.

Nu is het moment om in actie te komen!

Daarom laten we (op een veilige manier) op 12 februari om 14:00 uur in Utrecht van ons horen tegen de loskoppeling én voor een verhoging van de AOW in lijn met een forse stijging van het minimumloon naar 15 euro per uur.

Strijd jij met ons mee? Meld je dan aan en vraag mensen in jouw omgeving om ook naar de actie te komen en bijvoorbeeld samen te reizen.

https://doemee.sp.nl/pensioenactie

 

https://youtu.be/hM0B8XynGU4

 

Reactie toevoegen

U bent hier