h

Even voorstellen Ad Spruijt

8 februari 2022

Even voorstellen Ad Spruijt

Foto: SP

Ad Spruijt (50) werkt in de beveiliging. Ad woont in de buurt Bloemvelden. Ad is momenteel ook raadslid voor de SP.
Hij staat bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart op plek 9 van de SP Helmond.

 

Vertel eens een klein beetje over jezelf.

Ik ben Ad Spruijt. Inmiddels 50 jaar. Woon in Helmond-Noord. Werk 25 jaar in de beveiliging. In 1998 begonnen als burgercommissielid voor de SP en in 2000 raadslid geworden. Als Helmond het wil plak ik er graag weer 4 jaar aan vast! Dus Helmond, stem SP!

Wat vind jij de mooie en fijne dingen aan Helmond?

 Ben blij dat ik er woon en zal er niet snel vertrekken, maar dat komt meer dat ik niet zo van verandering hou. 

Wat zijn dingen in Helmond die volgens jou beter kunnen?

We hebben de laatste 8 jaren veel bereikt. Tuurlijk, er kan altijd wel iets beter. Maar er moet natuurlijk ook altijd nog iets overblijven om naar uit te kijken. Helmond zal nooit af zijn.Je moet een andere kijk, aanpak of werkwijze wel de tijd geven en niet bij elke tegenwind de koers weer wijzigen. Gewoon doorzetten.
Daarbij geldt ook weer, wat je goed doet voor de ene, kan door een ander weer als negatief gezien worden.

Wat maakt jou tot een unieke toevoeging in de politiek als je in de gemeente raad komt?

Na zo'n 20 jaar heb ik gemerkt dat er steeds meer stuurlui op de wal staan. Als raadslid moet je goed naar mensen luisteren maar je ook steeds blijven afvragen wat het algemeen belang is. Daar moet je dan een juiste keuze in proberen te maken. Ik denk dat ik dat heb gedaan. 

Heb je nog dingen die je graag zou willen zeggen of toevoegen?

Als je wil dat Helmond de socialere koers blijft volgen dan moet je SP stemmen. Het kabinet Den Haag maakt al jaren heel veel kapot en in Helmond proberen we om het in elk geval op een sociale manier uit te voeren. Een grote SP-fractie is de garantie dat dit pad gevolgd blijft worden.

Reactie toevoegen

U bent hier