h

Kom 5 maart naar Den Haag: Stop de oorlog!

3 maart 2022

Kom 5 maart naar Den Haag: Stop de oorlog!

Foto: SP

Het is verschrikkelijk dat er nu weer een oorlog is in Europa omdat Rusland een ongekend brutale aanval op Oekraïne doet. Poetin kiest eenzijdig voor een militaire aanval, een grove schending van het internationaal recht. De berichten over slachtoffers en vluchtelingen nemen toe.

De inzet moet nu gericht zijn op de-escalatie en een wapenstilstand. De zogenaamde Minsk akkoorden, die een diplomatieke oplossing bevatten voor dit conflict, zouden van beide kanten uitgevoerd moeten worden. Door effectieve sancties moet Poetin aangepakt worden, inclusief de superrijke kliek om hem heen. We moeten werk maken van een politieke oplossing.

Kom ook in actie. Op zaterdag 5 maart om 13:00 uur in Den Haag. De stad van vrede en recht.

Lees meer: https://doemee.sp.nl/stopdeoorlog

 

Reactie toevoegen

U bent hier