h

Kom naar de steunmanifestatie toeslagenouders

8 april 2022

Kom naar de steunmanifestatie toeslagenouders

Foto: SP

Al vele malen demonstreerden mensen die slachtoffer gemaakt zijn door de misstanden bij de Belastingdienst. En jaren later, een gevallen kabinet later en vele emotionele oproepen van allerlei Nederlanders later zitten zij nog steeds in diepe ellende.

1115 kinderen zijn uit huis geplaatst, compensatie is er nog niet voor iedereen en duidelijkheid over waarom zij onterecht zijn beschuldigd van fraude is er nog steeds niet. Daarom komen we op zaterdag 16 april in actie in Rotterdam met een steunmanifestatie!

 

Wilt u mee?
Laat het ons weten! We kunnen samen gaan.

Bent u zelf slachtoffer van het toeslagenschandaal, neem contact met ons op!

 

Kijk ook op: https://doemee.sp.nl/solidariteit en laat daar ook weten dat u er bij bent.

Reactie toevoegen

U bent hier