h

Actie Koopkracht

4 juni 2022

Actie Koopkracht

Foto: Irma Koopman

Iedereen merkt het in de supermarkt, aan de bezinepomp of aan de energierekening: de prijzen rijzen de pan uit. Ondertussen blijft ons inkomen achter, we gaan dus achteruit in koopkracht. Steeds meer mensen moeten elk dubbeltje omdraaien of kloppen aan bij de voedselbank. De armoede neemt toe. Maar genoeg is genoeg!

Zaterdag 4 juni staan we van 12-13 uur op de Markt in Helmond te flyeren.

Zaterdag 11 juni staat voor onze afdeling in het teken van onze campagne voor een hoger inkomen en lagere prijzen. Samen gaan we met mensen in gesprek over de stijgende prijzen en ons alternatief. Dat doen we vanaf 15.00 uur bij winkelcentrum De Bus. SP Tweede Kamerlid Bart van Kent zal daar bij ons aansluiten. 

's Avonds organiseren we samen met de SP Eindhoven een bijeenkomst over de koopkracht. Bart zal vertellen waarom de prijzen stijgen en welk alternatief de SP daar tegenover zet. Natuurlijk is er ook veel ruimte om hier met Bart het gesprek over aan te gaan.

Tijd: 19:30

Plek: wijkcentrum 't Slot, Kastelenplein 167 Eindhoven 

We hopen je dan te zien!

Aanmelden via bmeijer@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier