h

Prikactie SP Jongeren Helmond

21 augustus 2022

Prikactie SP Jongeren Helmond

Foto: SP

De jongeren van de SP Helmond hebben zaterdag 20 augustus een leuke actie gevoerd. Wil jij de volgende keer ook meedoen of wil je gewoon meer weten over de SP Jongeren? Stuur een mail of bericht via de socials naar SP Helmond.

Persbericht:

Afgelopen zaterdag hebben de SP jongeren Helmond een zwerfafval-prikactie georganiseerd in de wijk Brouwhuis. Dit deed ze om aandacht te vragen voor het milieu en om iets te doen voor de buurt.
Als je om je heen kijkt in Helmond, zie je waarschijnlijk regelmatig afval liggen. Een doorn in het oog, zo vonden ook de SP Jongeren – en daarnaast slecht voor het milieu. Een aluminium blikje, zoals van
bier of frisdrank, vergaat zelden tot nooit helemaal en jaarlijks stikken duizenden wilde dieren in achtergelaten plastic.

Tijd om hier wat aan te doen, vonden de SP Jongeren.
We verdienen het allemaal om te wonen in een fijne en leefbare buurt. Hiervoor hoeven wij niet afhankelijk te zijn van de gemeente maar kunnen wij zelf actie in ondernemen. Door iets kleins te doen als het opruimen van zwerfafval in de buurt kunnen we zelf weer eigenaarschap over de buurt
opeisen. De buurt is ten slotte van ons allemaal.

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier