h

Campagne-aftrap Provinciale Statenverkiezing in Tilburg

8 januari 2023

Campagne-aftrap Provinciale Statenverkiezing in Tilburg

Foto: SP

In het hele land zijn er aankomende zaterdag Superzaterdagen. In Brabant vindt de SuperZaterdag! plaats in Tilburg en dit is ook de campagne-aftrap voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Lijsttrekker Nico Heijmans zal geinterviewd worden en de top 10 kandidaten zullen zoveel mogelijk aaanwezig zijn. 

Zoals u weet is de SP gestart met een volkspetitie om onze energie te nationaliseren. Inmiddels staat de teller van mensen die het met ons eens zijn boven de 100.000. Maar dat is nog lang niet voldoende.

Willen we echt een signaal geven dat moet dat aantal omhoog. Daarom organiseert de SP op zaterdag 14 januari op 12 plekken in het land een SuperZaterdag! In verschillende regio’s komen partijgenoten naar één plek om daar gezamenlijk handtekeningen op te gaan halen voor onze volkspetitie. In de regio Brabant is dat in Tilburg.

Om 11.00 uur starten we met een korte introductie over onze volkspetitie, waarom we onze energie weer in eigen handen moeten nemen en het belang van steun verzamelen in het land. Daarna gaan we met zijn alle handtekeningen ophalen in de omliggende wijk. Dit doet u niet alleen, u loopt altijd met iemand mee die dit al vaker heeft gedaan. Om 13.00 uur sluiten we de SuperZaterdag af met een warme snack. Reiskosten zijn voor ons. 

Wilt u de SP meehelpen? Geweldig!
Stuur een mailtje naar Helmond@sp.nl en u krijgt verdere informatie.

Reactie toevoegen

U bent hier