h

Gezellige bijeenkomst

5 februari 2023

Gezellige bijeenkomst

Foto: SP

Een beetje laat maar op zaterdag 4 februari kwamen de leden van de SP Helmond gezellig bij elkaar. We bespraken het afgelopen jaar dat voor de SP Helmond een goed jaar was.

Veel nieuwe leden, meer mensen actief, een leuke jongerengroep, een prachtige openbare avond met Kamerlid Bart van Kent, een goede buurtactie en we waren met een busvol aanwezig bij 2 flinke demonstraties in Utrecht en Den Haag.

Nu dus op naar een goed 2023.
De voorbereidingen voor de volgende demonstratie (zaterdag 11 februari, Amsterdam) zijn in volle gang) en we zijn ook al met de voorbereidingen voor de Provinciale Staten verkiezingen van 15 maart bezig.

Nieuw lid: "Ik heb getwijfeld of ik zou gaan, maar ik ben blij dat ik ben gekomen."
 

De nieuwe leden stelden zich voor, een aantal gaf aan wel flyers of Tribunes te willen verspreiden en de andere leden konden vragen stellen aan raads- en Statenleden. We speelden een heel leuke kwis en de groep die gewonnen had deelde de prijs met iedereen....natuurlijk!
Kortom een zeer gezellige én nuttige dag!

Een indruk:

Foto: SP

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier