h

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Sander de Kramer naar Helmond

13 oktober 2023

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Sander de Kramer naar Helmond

Foto: SP

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Helmond. Op maandag 6 november gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Sander de Kramer over haar boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year Of Summer’) zorgt voor de livemuziek.

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En hoe kan het anders?

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet drie nieuwe steden in Nederland aan, waaronder Helmond. Naast Sander de Kramer gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens deze drie touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Art Rooijakkers en Dragan Bakema.

Eerder ging Lilian al in gesprek over haar boek met Amber Kortzorg, Fidan Ekiz, Patrick Lodiers, Sinan Can, Bram Douwes en Humberto Tan.

De avond start maandag 6 november om 20.00 uur in de Cacaofabriek in Helmond. Aanmelden voor de avond kan via www.dewinstvaneerlijkdelen.nl. De toegang tot de avond is gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier