h

Volle zaal Cacaofabriek voor Lilian Marijnissen

14 november 2023

Volle zaal Cacaofabriek voor Lilian Marijnissen

Foto: Jversijde

Op maandagavond 6 november bezocht Lilian Marijnissen de Cacaofabriek in Helmond. Tijdens deze avond sprak zij met Sander de Kramer en de aanwezigen in de zaal over haar boek: De winst van eerlijk delen.

Het was een drukbezochte avond met meer dan 200 bezoekers. Veel mensen kochten na afloop het boek en Lilian signeerde ze natuurlijk. De avond werd voorzien van livemuziek door Niels Geusebroek, bekend van ‘The Year of Summer’.

Het boek gaat over de huidige politiek en hoe het anders zou moeten in Nederland na de verkiezingen. Lilian sprak met de zaal over hoe bizar het is dat de zorg bijna geen thema is tijdens deze verkiezingen. Hoe andere partijen nu ineens de mond vol hebben over bestaanszekerheid, en dat het goed is dat het er eindelijk over gaat. Dat het alleen veel te laat is voor heel veel mensen. Tijdens de avond deed ze ook een oproep aan alle aanwezigen om samen ervoor te zorgen dat Nederland eindelijk een socialere koers gaat varen. Zodat de SP de andere partijen ook na de verkiezingen  aan hun beloften kan houden.

De oproep van Lilian aan de zaal was erg duidelijk, dat kunnen we alleen met een grote en actieve SP. Na afloop kreeg iedereen een poster mee om op te hangen thuis en pamfletten om te verspreiden. Wil u ook graag een poster en pamfletten ontvangen? Die kunt u hier aanvragen.

 

Reactie toevoegen

U bent hier