h

0% is genoeg! Doet u mee?

19 juni 2020

0% is genoeg! Doet u mee?

Een aantal maanden zijn we nu bezig met de acties om de huurverhoging tegen te houden. Zeker nu veel mensen hun baan verloren en veel anderen hun lasten zien stijgen is een huurverhoging ongepast!

In de Tweede Kamer werd onze motie helaas net niet aangenomen, maar in de Eerste Kamer is hij zelfs 2 x aangenomen! Toch weigert minister Ollongren (D66) de motie uit te voeren. Daarover volgt weer een Tweede Kamerdebat, we geven niet op.

Ondertussen hebben wij in Helmond de verhuurders aangeschreven, zie onze site, maar helaas daar ook nee te horen gekregen. Woningverhuurders begrijpen het nog steeds niet.
Dat zij nieuwe woningen willen bouwen is mooi, maar daar hoeven de huurders toch niet aan mee te betalen?

We gaan ze dat dus laten weten!
Doet u mee?

Maandag 22 juni en woensdag 24 juni om 14.00 uur willen we naar 2 van de meest genoemde verhuurders.
We laten ze dan weten hoe u, de huurders, de huurverhoging voelt en wat het voor gevolgen heeft.

Wilt u mee? Graag!
Stuur een mail naar helmond@sp.nl en dan sturen we u de precieze gegevens toe. Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter afstand en het maximum aantal deelnemers. Maar met te weinig maakt het geen indruk, dus meld u vooral aan voor 1 of beide dagen!

Kunt u niet mee? Maar wilt u wel iets doen?
Stuur ons uw reden waarom u tegen de huurverhoging bent. Laat ons weten wat de verhoging voor u en uw financiële situatie betekent. Dan nemen we dat voor u mee naar de verhuurder toe.

Laten we samen met huurders in het hele land vechten tegen deze huurverhoging!

Reactie toevoegen

U bent hier