h

Nieuws, februari 2004

18 februari 2004

Kwestie kinderopvang blijft doorzeuren

De raad is tegen eigen onderzoek maar de wethouder heeft wél accountant Deloitte & Touche onderzoek laten doen. Volgens eigen zeggen om zich van alle blaam te zuiveren. Maar dat zal zomaar niet lukken. Daar is het onderzoek waarvan de uitslag inmiddels binnen is veel te beperkt voor, zegt SP-raadslid Verbakel. Inmiddels is de stichting Kinderopvang een juridische procedure gestart. Kortom, wordt vervolgd...

Lees verder
17 februari 2004

Wilt u 300 euro meenemen voor uw medicijnen?

Mevrouw Jansen uit Helmond neemt contact op met de apotheek want ze wil binnenkort haar medicijnen ophalen. Wilt u dan 300 euro meenemen, vraagt de apotheker. Want mevrouw Jansen moet haar medicijnen voortaan zelf betalen. Met dank aan het kabinet Balkenende.

Lees verder

U bent hier