h

Nieuws uit 2008

11 december 2008

Cijfers tweede kwartaal 2008 Huren in Helmond

Huren in Helmond (nu: Wooniezie) is een samenwerking van Woonpartners, Wocom en Compaen. Volksbelang heeft een eigen verdeelsysteem.

Lees verder
7 december 2008

Coffeeshop is beter dan illegale handel

Als alcohol nu pas ontdekt zou worden, zou het volgens sommige deskundigen belanden op de lijst van harddrugs. Er zijn honderdduizenden alcoholisten en even zoveel probleemdrinkers. Gezondheid, werk en sociaal leven lijden onder alcoholgebruik. Toch pleit niemand voor een verbod.

Lees verder
3 december 2008

SP wil gebruiksruimte harddrugsverslaafden behouden

Aan de Kasteel Traverse tegenover het politiebureau is De Oversteek te vinden, de gebruiksruimte voor harddrugsverslaafden. Het is onduidelijk of het Rijk in de toekomst de gebruiksruimte nog wil betalen. Zo niet dan dient de gemeente het met eigen geld te betalen, vindt de SP die de gebruiksruimte wil behouden.

Lees verder
9 november 2008

Raad bespreekt begroting 2009

Op donderdag 6 november heeft de raad de begroting 2009 besproken. Lees hier de bijdrage (pdf-bestand) van SP-fractievoorzitter Erik de Vries.

Lees verder
9 november 2008

Helmond Sport nu naar Berkendonk?

Helmond Sport presenteerde een plan dat ze het liefst wilde verhuizen naar Ruwe Putten bij Stiphout. Tegelijkertijd lag er het plan van wethouder Stienen (CDA) voor een sportboulevard op De Braak inclusief een nieuw stadion voor Helmond Sport. Maar eind oktober maakte de club bekend dat ze - na overleg met de wethouder - nu Berkendonk gaat onderzoeken.

Lees verder
7 november 2008

Wachtlijst thuiszorg geslonken dankzij zorginstellingen

Crisis in de Helmondse thuiszorg: voor de zomer stonden maar liefst ruim 200 mensen op de wachtlijst. Verantwoordelijk wethouder Boetzkes (PvdA) kwam zwaar onder vuur van kritiek van de SP. Inmiddels is het aantal wachtende gedaald naar tien. Dankzij de zorginstellingen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier