h

Nieuws uit 2023

1 december 2023

SP-motie "Klimaatbestendig bouwen" in uitvoering. Groene daken in Helmond-West

Foto: SP

Waarom heeft de SP de motie "Klimaatbestendig bouwen" ook alweer ingediend?

Lees verder
19 november 2023

Begrotingsbijdrage 7 november 2023

Foto: SP

Voorzitter, “In vertrouwen” was de titel van ons verkiezingsprogramma bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Wederzijds vertrouwen is de basis voor onze democratie. Daar hebben wij ons de afgelopen jaren sterk voor gemaakt in Helmond én in de praktijk gebracht. Door naast en niet tegenover onze inwoners te staan. Door maatwerk toe te passen en ons te verplaatsen in de wereld van de ander. En door te vertrouwen in plaats van te wantrouwen.

Lees verder
14 november 2023

Volle zaal Cacaofabriek voor Lilian Marijnissen

Foto: Jversijde

Op maandagavond 6 november bezocht Lilian Marijnissen de Cacaofabriek in Helmond. Tijdens deze avond sprak zij met Sander de Kramer en de aanwezigen in de zaal over haar boek: De winst van eerlijk delen.

Lees verder
16 oktober 2023

Ontmoet onze vrijwilligers: Norbert

Foto: Jade de Mol

‘In het Nieuwe Testament en de psalmen wordt heel duidelijk verteld dat geld de mens moet dienen, en niet omgekeerd.'  -Norbert

Lees verder
13 oktober 2023

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Sander de Kramer naar Helmond

Foto: SP

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Helmond. Op maandag 6 november gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Sander de Kramer over haar boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year Of Summer’) zorgt voor de livemuziek.

Lees verder
3 oktober 2023

Ontmoet onze vrijwilligers: Irma

Foto: Jade de Mol

‘Samen lukt er altijd meer dan alleen!’  - Irma

Lees verder

Pagina's

U bent hier