h

Nieuws uit 2007

28 december 2007

Spoedoverleg over thuiszorg

Op verzoek van de SP-fractie komt de raadscommissie Samenleving maandag 7 januari bijeen voor spoedoverleg over de thuiszorg. Aanleiding is het mislukken van de aanbesteding van de huishoudelijke zorg. Noodzakelijke zorg is niet gegarandeerd.

Lees verder
25 december 2007

Agenten verdienen beter

De SP steunt de politiebonden in hun afwijzing van het laatste bod van minister Ter Horst (Binnenlandse Zaken) in de onderhandelingen over een nieuwe cao.

Lees verder
20 december 2007

SP: aanbesteding thuiszorg in Helmond mislukt

Honderden ontslagen en geen garantie voor noodzakelijke zorg. De aanbesteding van de thuiszorg is mislukt en wethouder Boetzkes komt zijn belofte niet na, concludeert de SP.

Lees verder
17 december 2007

Ontslaggolf in de zorg

Zorginstelling Savant wil ontslag aanvragen voor 278 medewerkers en 100 tijdelijke contracten niet verlengen. Daarnaast staan de banen van 15 interne administratieve medewerkers op het spel.

Lees verder
2 december 2007

Ontslagen bij Savant

De afgelopen week heeft zorginstelling Savant bijeenkomsten gehouden in zaal Vissers om de medewerkers te informeren. Er vallen ontslagen, luidde de vervelende boodschap. De krant meldt dat het om honderd ontslagen gaat.

Lees verder
20 november 2007

Gemeenteraad: Helmond Sport handhaven op De Braak

Helmond Sport vindt een nieuw stadion op een andere locatie noodzakelijk, maar een meerderheid van de gemeenteraad (CDA, PvdA, GrLi en SP) is niet overtuigd en stemt voor handhaving van de club op sportpark De Braak.

Lees verder

Pagina's

U bent hier