h

Nieuws uit 2013

19 december 2013

Ombudscommissie kritisch op klachtenbehandeling gemeente, SP wil opheldering

De Ombudscommissie tikt de gemeente op de vingers. De afhandeling van een klacht is niet goed afgewikkeld; een klacht hierover is gegrond verklaard.

Lees verder
4 december 2013

Motie Kamer: uitstel voor Ruit om Eindhoven

Er komt voorlopig geen geld uit Den Haag voor de Ruit om Eindhoven. Voor het peperdure wegenproject, een nieuwe weg langs het Wilhelminakanaal tussen Eindhoven en Laarbeek plus verbreding van de N279, werd steeds uitgegaan van een rijksbijdrage van 268 miljoen euro. Daar is nu een stokje voor gestoken. Gisteren ging een meerderheid in de Tweede Kamer akkoord met een motie van deze strekking.

Lees verder
29 november 2013

Schriftelijke vragen SP over verstrekte subsidies en vergoedingen (update)

Vandaag stond in het Eindhovens Dagblad een artikel over verstrekte subsidies en vergoedingen. Dit roept bij de SP de volgende vragen op:

Lees verder
20 november 2013

15.000 keer basta!

Basta! prijkt prominent op de voorkant van de ZO-krant. SP-vrijwilligers verspreiden dezer dagen 15.000 exemplaren in Helmond en omliggende gemeenten. De krant informeert over het doen en laten van de SP en wordt enkele keren per jaar verspreid. Kijk ook hier.

Lees verder
19 november 2013

Raad wil vrijwillige terugbetaling declaraties taxiritten

Het college is opgeroepen om oud-wethouder Peter Tielemans te vragen om 1879 euro aan gedeclareerde taxikosten terug te betalen.

Lees verder
8 november 2013

Helmondse begroting aangenomen met krappe meerderheid

Stond de SP vroeger vaak redelijk alleen, deze keer stemde de voltallige oppositie plus twee D'66-ers tegen de begroting. Negentien raadsleden stemden vóór, zeventien raadsleden stemden tegen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier