h

Nieuws uit 2003

20 december 2003

Voorlopig geen extra verhoging kabeltarief

De extra verhoging van het kabeltarief gaat voorlopig niet door. De verhoging blijft beperkt tot het inflatiepercentage. Het gaat om de kabeltarieven in Asten, Bergeijk, Bladel, Boekel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Gemert-Bakel, Helmond, Heeze-Leende, Laarbeek, Mierlo, Nederweert, Reusel-De Mierden, Schijndel, Someren, Valkenswaard en Veldhoven.

Lees verder
15 december 2003

Subsidie kinderopvang: motie van wantrouwen komt in beeld

Heeft CDA-wethouder Bethlehem de gemeenteraad misleid over de bezuinigingen op de kinderopvang? Immers anders dan hij voorgaf - "het Rijk geeft geen compensatiemiddelen in 2004" - komt dat geld er wél. En dat was al bekend in september, ruim vóór de discussie in de commissie en de gemeenteraad. Een motie van wantrouwen komt in beeld, vindt de SP.

Lees verder
1 december 2003

Vragen kinderopvang

1 december 2003

Lees verder
19 november 2003

Wachtgeld? Geen mening!

Vage wachtgeldregeling kost Limburg tonnen. Aldus meldt het blad Binnenlands Bestuur onlangs. De Brabantse SP-statenfractie wil weten hoe dat zit in onze provincie.

Lees verder
18 november 2003

Gezondheidscentrum in kerk

De gemeente en Groeps Care BV hebben een intentie-overeenkomst getekend over de herontwikkeling van de Leonarduskerk. De kerk zal de functie krijgen van een gezondheidscentrum voor Binnenstad Oost.

Lees verder
14 november 2003

SP stemt tegen begroting

De afgelopen weken heeft de gemeenteraad de begroting voor het komende jaar besproken. Dat gebeurt in twee rondes: eerst een schriftelijke behandeling en daarna een mondelinge bespreking. De SP heeft tegen de begroting gestemd. Daarmee geeft de partij aan dat ze het op hoofdpunten oneens is met het huidige beleid. Belangrijke punten zijn de miljoenenverslindende centrumplannen en het volkshuisvestingsbeleid dat volgens de partij véél socialer moet. Helmond telt nu zo'n 5.700 ingeschreven woningzoekenden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier