h

Nieuws uit 2022

13 december 2022

Aftrap ‘under the rainbow’ in de Cacaofabriek

Afgelopen vrijdag 09 december trapte De Cacaofabriek een nieuwe reeks ‘Under the Rainbow’ af. SP raadslid Dirk van Dam was bij de aftrap aanwezig.

Lees verder
11 december 2022

Energieke SP Noord-Brabant trapt campagne af in Helmond

Foto: SP

Onder de titel: ‘Brabant is van ons allemaal!’, gaat de SP Campagne voeren met ervaren lijsttrekker Nico Heijmans.

Lees verder
29 november 2022

Ongekend Onrecht

Foto: SP

De tentoonstelling 'Weggecijferd, Teruggevochten' is maandag in Helmond geopend door burgemeester Blanksma en Irma Koopman voorzitter van SP Helmond. Het doel van de tentoonstelling is om een hart onder de riem te steken bij de getroffen gezinnen van het toeslagenschandaal. In Helmond zijn volgens de burgemeester tussen de 100 en 300 inwoners door de belastingdienst onterecht aangemerkt als fraudeurs en als gevolg daarvan hebben ze jarenlang in een hel geleefd.

Lees verder
21 november 2022

Tentoonstelling Toeslagenaffaire in Helmond

Foto: SP

De tentoonstelling "Weggecijferd, teruggevochten" komt naar Helmond. Eerder stond deze tentoonstelling onder andere in Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Groningen en Eindhoven.

Lees verder
17 november 2022

Mooie avond Koopkracht

Foto: SP

Maandagavond 14 november 2022 hadden we een goede discussieavond in het Annatheater in Helmond. Deze avond was onderdeel van de Kosten Omlaag-campagne van de SP.

Lees verder
12 november 2022

Begroting vastgesteld: Helmond kan het verschil blijven maken

Foto: SP

Na een marathonzitting van 13.00u tot 23.40u stemde een ruime meerderheid in met de begroting. Alleen Forum voor Democratie en Helder Helmond stemden tegen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier