h

Nieuws uit 2022

14 september 2022

U kunt nog mee op 17 september!

Er zijn nog plekken over in de gratis bus naar Den Haag aanstaande zaterdag.  We hebben wat afmeldingen ivm ziekte en er zijn dus nog plekken vrij. 
Het is Genoeg geweest!
Het kan zo niet Langer!
We moeten Samen opstaan!

Lees verder
8 september 2022

SP raadslid Dirk van Dam gast bij leestafel laaggeletterdheid

Foto: SP

Op de internationale dag van de Alfabetisering, donderdag 8 september, start de Week van Lezen en Schrijven. Deze week staan laaggeletterdheid en alles wat de samenleving kan doen om laaggeletterden te helpen in de aandacht. 

Lees verder
4 september 2022

Help mee alstublieft!

Foto: SP

Zaterdag 17 september gaan we, vanuit het hele land, met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag om ons te laten horen en zien. We hebben boodschappen voor Rutte opgehaald in het hele land en gaan die naar Den Haag brengen!

Lees verder
4 september 2022

Hoger minimumloon nu!

Foto: René Blok

In mei 2020 werd in Helmond, als eerste gemeente in Nederland, de motie Vóór 14 aangenomen. Lang voordat het kabinet merkt wat er in het land aan de hand is merken wij dat namelijk lokaal al. De meldingen bij onze hulpdienst, de toename van aanvragen bijzondere bijstand en voedselbank, aantal mensen in de schuldhulpverlening, etcetera.

Lees verder
25 augustus 2022

MELDPUNT achterstallig onderhoud huurwoningen

Foto: SP

Veel (sociale) huurwoningen in Helmond hebben dusdanig slecht onderhoud dat daardoor het energielabel D, E, F of zelfs G is. Daardoor stijgen voor deze bewoners de kosten voor energie meer.

Lees verder
23 augustus 2022

Ga je mee naar Den Haag?

Foto: SP

Vandaag kwam de Tweede Kamer terug van reces om te vergaderen. Ja natuurlijk denkt u, we komen immers niet meer rond van ons loon. Maar daar wilden VVD, CDA, D66 en CU niet voor terugkomen van reces. Dit debat ging over onderling geruzie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier