h

Nieuws uit 2000

17 december 2000

Wethouder stapt op

VVD-wethouder Witteveen van Financiën stapt op. Met name omdat bij een deel van de Partij van de Arbeid onvoldoende draagvlak voor een verder functioneren van mij als wethouder aanwezig is, schrijft hij aan de gemeenteraad.

Lees verder
12 december 2000

Commotie om wethouder

Voor de Helmondse wethouder Witteveen worden het geen prettige feestdagen. Opnieuw is er commotie ontstaan over zijn functioneren. Maar gaat het daar ècht om of is hij alleen maar een makkelijke prooi voor anderen om hun spel mee te spelen?

Lees verder
24 november 2000

Helmondse raad stemt tegen eigen beleid

Op 9 november vorig jaar besloot de raad om een 'regulerend toegangssysteem' (bijv. paaltjes) aan te leggen voor de nieuwe Kasteelbrug. Om de auto te weren. Maar om duistere (?) redenen is het er nooit van gekomen. De SP diende daarom een motie in om het besluit alsnog uit te voeren. Dezelfde gemeenteraad stemt nu tegen.
U snapt het niet? Wij ook niet.
2000-11-24

Lees verder
23 november 2000

Waar is de betrokkenheid bij de publieke zaak?

2005-07-23 De SP mist de sociale draad in het verhaal. Tegenover de 'markt' staat de 'publieke zaak'. Dan gaat het om taken als gehandicaptenzorg, onderwijs of sociale volkshuisvesting. De SP is van mening dat de balans doorslaat naar de markt.
De kritiek is terug te vinden in de SP-bijdrage aan de Helmondse algemene beschouwingen. Klik hier voor de complete (lange) versie.

Lees verder
16 november 2000

SP: Speelhuis-miljoenen naar onderwijs

Miljoenen uitgeven voor het upgraden van theater het Speelhuis is een verkeerde keuze. Volgens de SP verdient het Helmondse onderwijs voorrang want daar zijn de problemen vele malen groter.

Lees verder
13 oktober 2000

Algemene beschouwingen 2001 - SP

Algemene beschouwingen 2001
bijdrage van de SP

Lees verder

Pagina's

U bent hier