h

Nieuws uit 2020

30 december 2020

Wandelroutes

SP raadslid Ger Klaus is een fervent natuurliefhebber en Ditishelmond schreef een mooi stukje over de wandelroutes die Ger uit heeft gezet in Helmond. 

Lees verder
5 december 2020

Sport- en Beleefcampus De Braak: Een duivels dilemma

Foto: MoederscheimMoonen Architects + FaulknerBrowns Architects + CULD

Dinsdag 1 december heeft de gemeenteraad in meerderheid ingestemd met raadsvoorstel 80: Besluitvorming Sport- en Beleefcampus De Braak.

Lees verder
5 december 2020

Toegankelijkheid Helmondse stations

In oktober hebben we vragen gesteld over de toehgankelijkheid van de stations in Helmond voor mensen met een beperking. Deze zijn namelijk nog niet goed toegankelijk.

Lees verder
5 december 2020

Spelen met kinderen met beperking

Foto: SP

Op 12 juni en 28 oktober schreven wij hier over onze inzet om ook in Helmond speelgelegenheden geschikt te maken voor kinderen met een beperking. Zo dat zij ook samen met hun broertjes, zusjes en vriendjes gewoon kunnen spelen.

Lees verder
5 december 2020

Bent u slachtoffer toeslagenaffaire?

Foto: SP

Bent u ook slachtoffer van de toeslagenaffaire? Meld u bij ons!

Lees verder
5 december 2020

Motie Helmondse slachtoffers toeslagenaffaire

Foto: SP

Een voorstel van de SP om te zorgen dat gedupeerde ouders kunnen rekenen op een volwaardige kerstuitkering is in de raadsvergadering van 1 december jongstleden aangenomen. De motie kon vanuit de raad rekenen op veel steun en werd door zeven andere partijen mee ingediend. Alle partijen behalve Helder Helmond stemden voor de motie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier