h

Nieuws uit 2012

19 december 2012

Landelijk coffeeshopbeleid gewijzigd: gevolgen voor Helmond?

Helmond, 19 december 2012

Geachte college,

Met het aantreden van een nieuw kabinet zijn er op een aantal dossiers veranderingen gekomen of aangekondigd. Zo ook als het gaat om het coffeeshopbeleid.

Lees verder
18 december 2012

Stadion Helmond Sport: gaat het college er een punt achter zetten?

Een nieuw stadion op Berkendonk. Krijgt Helmond Sport het financiële plaatje rond? Op 1 december had er duidelijkheid moeten zijn. Maar het jaar loopt op z'n eind en nog steeds is er geen duidelijkheid. Gaat het college nu een punt zetten achter de discussie over een nieuw stadion, vragen SP en PvdA?

Lees verder
12 december 2012

Over de Stadsvisie 2030

Afgelopen dinsdag besprak de raadscommissie de Stadsvisie 2030. Hieronder de bijdrage van SP-fractievoorzitter Erik de Vries.

Lees verder
6 december 2012

Wethouder laat succesvol jongerenproject vallen

Wethouder Margreet de Leeuw (CDA) laat jongerenproject Ambachtscarrousel vallen ondanks dat vriend en vijand erkennen dat het voortijdige schooluitval succesvol aanpakt. Tijdens het vragenuurtje van de raadsvergadering van december werd de wethouder aan de tand gevoeld door SP-raadslid Nathalie van der Zanden. De wethouder erkende de succesvolle aanpak, maar hield vol geen kans te zien om met het project door te gaan.

Lees verder
26 november 2012

Duur kunstwerk geen probleem, Europa betaalt

Het college van B en W vindt anderhalve ton voor een kunstwerk op het stationsplein geen probleem. Europa betaalt de rekening.

Lees verder
14 november 2012

Inwoners Deurne willen geen megastallen

ASVAM BV krijgt mogelijk toestemming voor de bouw van twee nieuwe megastallen (17.000 varkens) plus mestvergister. Het bedrijf heeft een omvang van 5 hectare (10 voetbalvelden) en staat gepland aan de Snoertsebaan nabij de Deurnese Peel. Inwoners van Deurne zijn niet blij met het plan. Vereniging Stop de Stank voert actie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier